Skip to main content

Chrome Ball Studio

Eszközök, amire az interneten szüksége van vállalkozásodnak a sikerhez!

 • Honlapkészítés
  Több száz elégedett kisvállalkozás bevételeit növelik már az általunk készített weboldalak. Nem gondolkodunk sablonokban, honlapod kifejezetten a te vállalkozásod céljait figyelembe véve készítjük el. Legyen szó egyszerűbb pár oldalas honlapról vagy komplex webáruházról.
 • E-mail Marketing
  Mi gyártjuk Magyarország egyik legnépszerűbb hírlevél szoftverét, a Webgalamb szoftvert. Nincs mégegy olyan marketing eszköz amit ennyi cégvezető ajánlana a neve és weboldala megadásával! A program egyszeri díjas és 30 napig ingyen kipróbálható.
 • Videó és reklámfilm
  A videó egy kifejezetten vizuális műfaj, ahogy maga az internet is. Velünk a kisvállalkozások számára is elérhetővé vált, hogy olyan videókat, reklámfilmeket használjanak weboldalukon amikkel garantáltan megnövelhető a honlap hatékonysága.
 • Grafika és arculat
  A reklámanyagokban fontos, hogy a megjelenés profizmust és a minőséget mutasson! A külső alapján azonnal kialakul véleményünk embertársainkról. Ugyanúgy a te vállalkozásod, terméked is profi benyomást fog kelteni ha a grafikai elemeket mi készítjük hozzá.
 • Kereső marketing
  Hiába a legjobb szolgáltatás vagy a legolcsóbb ár ha senki nem tud róla. Mivel az internetezők az infomációk döntő többségét a keresőből találják meg ezért kiemelten fontos, hogy a weboldalad a találatok elején legyen. Ebben is tudunk segíteni.

Engedd meg, hogy sikeresebbé tegyük vállalkozásod!

www.chromeball.com